En flott vårkonsert i Evje kyrkje.
En flott vårkonsert i Evje kyrkje.

En flott vårkonsert i Evje kyrkje.

Den årlige vårkonserten i Evje kyrkje.

I år stod Bjørn Thore Aastveit for den årlige vårkonserten i Evje kyrkje. Det ble en flott kveld med mange gode utøvere.

Menighetskoret fortsetter å vise seg fra en "ny" side, og ønsker seg flere medlemmer. 

Har du lyst til å være med? Ta kontakt med Bjørn Thore, eller møt opp på øvelsene i Evje kyrkje onsdag-kvelder kl.20.00. 

Se mer om menighetskoret her.


Her er Geir Daasvatn's anmeldelse på facebook etter konserten:

"Fin vårkonsert i Evje kyrkje i kveld! Bygdekoret sang "Danse mot vår" så vakkert så vakkert, og hyllet Liverpools etterlengtede tabelltopp i England med You`ll never walk alone, Evje hornmusikk spilte Halleluja så det blei vanskelig å holde tårene tilbake, Renate Aasen sang Katy Perry-popmusikk som en ekte popstjerne, Menighetskoret drog til så høyt og kraftig at det "ljomte i åsen", Synnøve Knutsvik (18) fra Iveland VAR Etta James (den jenta kan synge jazz, eller soul var det muligens), Marie Abusdal gjorde et nydelig come-back bak pianoet etter sju alt for lange års fravær, lille Elisabeth Emmelkamp trylla fram vakre toner i fiolinen sin og Bjørn Thore Aastveit viste seg igjen som en uhyre allsidig musiker og habil konsertfixer. Det var gøy og godt å være på konsert i kirka i kveld, og en fin slutt på denne nydelige vårdagen i heimbygda vår."


Se noen bilder av deltakerne her.

 

Artikkel med bilder av Geir Daasvatn på moisund.com her


Del denne artikkel på e-post

Del artikkelen.