Fra babysanggudstjenesten i Evje kyrkje.

Avslutningen for babysang-gruppa 2013/14, ble markert med babysanggudstjeneste i Evje kyrkje.

Babysangen som har vært arrangert i Evje kyrkje gjennom de siste 7 månedene (fra høsten 2013), ble avsluttet med en babysanggudstjeneste.
For at vi skulle få til en gudstjeneste med babysanggruppa, ble tidspunktet lagt til kl.16.00. Og med Mons Leidvin Takle på orgelet ble dette en fin, litt anderledes gudstjeneste som falt i smak hos alle fremmøtte

I gudstjenesten ble det sunget en del barnesanger, og babyene (sammen med mammaene), viste oss noe av det de gjør på disse samlingene. Gjennom disse samlingene har det vært rundt 8-10 babyer sammen med mødre og søsken.

Kjell Steinbru vil fortsette med flere babysang samlinger igjen til høsten.
Så får vi se om det blir flere grupper etterhvert som babyene blir større.
Vi vil komme tilbake til dato for oppstart.

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med.
Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn.

Babysangen er åpen for alle som vil komme, og vi har ingen påmelding og det koster ingenting.
Babysang er et tiltak rettet mot barn i sitt første leveår.
Samtidig ser vi som kirke verdien i at den kristne sangtradisjonen blir gitt videre, og aktivisert i familiene.

Sokneprest Kjell Steinbru med noen av barna som var med på babysanggruppen.
Det er jo noe vemodig når det er avslutning, men han gleder seg til ny oppstart til høsten.

Her får vi se noen glimt fra gudstjenesten og hva babysang går ut på: