Bli kjent med den nye salmeboka!

På nett-tv kan du søke på både salmenummer og salmenavn i søkefeltet øverst i høyre hjørne. For eksempel kan man skrive "Vi kommer til deg i bønn, du, vår Far", eller "Salme 543".

Onsdag 18.februar var det lovsang sammen med Evje og Hornnes menighetskor i Evje kyrkje.
Vi fikk utdrag fra den nye salmeboka og andre lovsanger. Tekstene kom opp på skjerm, så en kunne synge med.

Andakt ble holdt av Kjell Steinbru.
Til slutt ble det servert vafler, kaker, kaffe og saft.

Mer:
SALMEBOKA minutt-for-minutt.
NRK samlet i fjor over 3000 korister fra hele landet som sang seg gjennom de 899 salmene i den nye salmeboka på 60 timer. Dette ble vist på TV. Disse programmene har de lagt åpent ut på nett, og du kan søke opp forskjellige salmer med tekst eller nummer i søkefeltet oppe i høyre hjørne.

For å få listet opp alle programmene med salmetittel, scroller du litt ned på siden og velger "Alle episoder".

Om du søker salmenummer, bør du f.eks. skrive "salme 899" for å redusere antall treff.

Se NRK nett-tv - salmeboka minutt-for-minutt her.

Har du lyst til bli med i Evje og Hornnes Menighetskor?

Menighetskoret vårt har nå fått en litt annerledes stil enn tidligere. De har nå prøvd seg på et repertoar med litt gospel/irsk/folketoner. Kanskje blir det noe klassisk også. De prøver ut flere sjangere og liker å variere sangene. Planene er også å synge mer ute, også utenfor bygda.

Vi oppfordrer folk til å bli med i koret.

Nye medlemmer skal bli tatt i mot med åpne armer og med god mat i øvingspausen. :-)

Menighetskoret øver i Evje kyrkje hver onsdag fra kl. 20.00.

Bjørn Thore Aastveit er korleder for menighetskoret.

Ta kontakt på tlf. 41 90 68 49.