Fra julekonserten i Evje kyrkje 2015

Julekonserten 2015 i Evje kyrkje
Bilde av Geir Daasvatn.

Den tradisjonelle julekonserten inneholdt i år et ganske variert program.
Bjørn Thore Aastveit ønsket velkommen, og var selv innvolvert i det meste av musikalske innslag. Linda og Åse sang "Glade jul" som åpning.
Iris B.Bjorå sang "Let it snow", Evje og Hornnes musikkorps fulgte på med en del melodier og med Bygdekoret på slutten. Så hadde Renate Aasen en sang, før Christian Andersen og Merethe Gullsmedmoen sang "Fairytale".
Innimellom her fikk vi også sang av ei lita jente vi ikke vet hvem er. Hun kom bare opp, ble spurt om hun ville synge....og det gjorde hun. Og dette er nok et sangtalent vi håper å få høre flere ganger.

"Ny I.D." hadde så en liten avdeling med flere sanger. Korleder Thomas Stanghelle fremførte en nyskrevet julesang for første gang i kirken denne kvelden, til stor glede for publikum. Så fulgte Christine på med "Mitt hjerte alltid vanker".
Så var det menighetskoret sin tur. De hadde i år valgt å fremføre en musikkandakt, med tekster og musikk. Ble en flott avdeling.

Som avslutning ble "Joy to the world" sunget av "Ny I.D." og menighetskoret, og til slutt "Deilig er jorden", som felleskor der også bygdekoret var med.
Lindy Eidem delte ut en liten gave til mange av de innvolverte.

Takk til alle fremmøtte.

Se noen flotte bilder tatt av Geir Daasvatn her.

Her er noen egne bilder fra julekonserten 2015