Fra Team Skjærgårds i Evje kyrkje

Team Skjærgårds besøkte Evje kyrkje.

Team Skjærgårds besøkte Evje kyrkje med opptreden, film og konsert. Neste års konfirmanter var spesiellt invitert, men alle kunne komme. Det ble en opptreden full av liv, der også konfirmantene deltok....med bl.a. limbo og en fremføring - festlige innslag. De hadde også en reaksjonslek, klappelek, som slo godt an :-) Under konserten fikk vi se hvor musikalsk dyktige disse ungdommene er.

Etter konserten i kirka var det gratis buss ned til Hornnes bedehus der konfirmantene og de andre som var med, fikk mat og var med på aktiviteter. Tror også Team Skjærgårds fant veien til bedehuset og deltok der.

Team Skjærgårds er en helt unik linje med kun 5 plasser. Deltakerne sprer musikkglede og formidler budskapet om Jesus til ungdom over hele landet. De er viktige ambassadører for Skjærgårds, Skjærgårds’ arrangementer og for Musikkfolkehøgskolen Viken.

Se linker.
Team skjærgårds
Skjærgårds music and mission festival
Musikkfolkehøgskolen Viken