Fra konserten med Gino Bless i Evje kyrkje

Fra konserten i Evje kyrkje.

Fra konserten med Gino Bless med venner i Evje kyrkje.

Thomas Stanghelle sammen med Dag Martin Landro åpnet konsertkvelden med sanger fra Dag Martins nye plate, før Gino Bless overtok med et timelangt show sammen med Sowdiak og Mathias Fjalsett.
Mange av de fremmøtte konfirmantene/ungdommene fikk være delaktige i sanger og ablegøyer. Dette skapte god stemning i kirken. Det var en spennende konsert med utrolig trøkk som neppe har vært i dette kirkerommet tidligere... Innimellom fikk vi servert noen vitnesbyrd av Gino og Sowdiak.

Rett før konserten fikk vi vite at KRIK i Otrahallen var avlyst, det førte igjen til at kveldens planlagte buss til otrahallen ble avlyst, og kvelden ble dermed ikke helt som planlagt. Kvelden ble avsluttet med konserten. Dette beklager vi.

Noen glimt fra konserten i Evje kyrkje:

Videoklipp fra youtube, "Livet" av Gino Bless: