Fra kirkerotte-samlingen i Hornnes kyrkje

Kirkerotte-samling Hornnes kyrkje

Kirkerottene - kveld i Hornnes kyrkje.

20 fem åringer var samlet til kirkerotte kveld i Hornnes kirke torsdag 20.10.
Her fikk de se fortellingen om Vesle og Fredo.
De bodde en gang på et sirkus, men sinte katter gjorde livet de sitt farlig og nå leter de etter et nytt hjem. En mørk og stormfull kveld, kommer de til en gammel kirke i skogen. Der hører de sang, og de bestemmer seg for å gå inn i kirken.
Dette blir starten på et nytt og spennende eventyr for Vesle og Fredo.

I filmen oppdager de og blir bedre kjent med kirkerommet. De vil få en opplevelse av at de hører hjemme i kirken og erfare at Gud er med oss og bryr seg om den enkelte. De får en visshet om at Jesus vil være deres venn gjennom livet.

Vi startet først med en sang stund, og alle barna måtte opp og tenne lys. De var veldig delaktige i sangstunden og barna kunne mange av sangene.

Vi hadde en pause der vi spiste pølser, og foreldrene fikk bagetter fra spisekroken.
Noen foreldre hadde vært så gode og bakt kake, og alle 5 åringene koste seg veldig.

Vi så filmen kirkerotten med Vesle og Fredo.

Vi avsluttet kvelden med at alle satt samlet med folede hender og sang kjære Gud jeg har det godt.
En kjempe fin kveld og noen kjempe flotte 5 åringer!