"Visst skal våren komme"

Evje kyrkje, søndag 28.mai, kl.19.00.

"Visst skal våren komme":
Evje kyrkje, søndag 28.mai kl. 19.00.

Stykket fremføres av Evje og Hornnes menighetskor med solister og tekstleser, ledet av dirigent Thomas Stanghelle.

"Visst skal våren komme" av Eivind Skeie og Sigvald Tveit er skrevet som en feiring av håpet, og er et av de mest populære kirkemusikalske verk i Norge. Flere av sangene fra verket har funnet veien til sangbøker, salmebøker, radio og andre fremføringer.

Det er den nye, reviderte utgaven av "Visst skal våren komme" som blir fremført i Evje kyrkje.

Se plakat her.

Iflg.dagsregisteret i Evje kyrkje, ble stykket også presentert for ca.30 år siden,
nærmere bestemt 25.mai 1986, også da med menighetskoret.

Det vil bli tatt opp kollekt.

Nå har du også anledning til å gi litt med Vipps (Evje og Hornnes sokneråd, nr.86730).
Før du trykker send, kan du skrive som merknad "kirkemusikk" for dette arrangementet.