Konserten med Divisi og menighetskoret.

Fra konserten i Evje kyrkje

Søndag ettermiddag fikk vi besøk av koret Divisi og menighetskoret i Evje kyrkje.

Fra divisi's nettside: "divisi er et kor som består av rundt 20 sangere i alderen 20-50 år. Kormedlemmene kommer fra hele landet, men flesteparten har sitt tilholdssted på Sør- og Vestlandet. Fem ganger i året samles koret til øvinger, innspillinger og konsertturnèer. Koret er tilknyttet Indremisjonsforbundet og Bildøy Bibelskole, men blir drevet av kormedlemene selv gjennom stor frivillig innsats.

divisi legger vekt på høy musikalsk kvalitet og stor bredde. Både klassiske korverk, gospel, jazz, salmer, folketoner og nyere forsamlingssang har derfor en naturlig plass i repertoiret". Les mer på nettsiden deres her.

I Evje kyrkje fikk vi først en avdeling av menighetskoret under ledelse av Thomas Stanghelle. Her vi fikk høre sanger fra "det gode landet" og "visst skal våren komme".
divisi overtok med sin musikalske leder Jostein Myklebust, og vi fikk høre mange sanger med forskjellige solister.
Vår egen Christine Haddeland (Høgetveit) er også en del av divisi, og var solist på en av sangene divisi fremførte.
Ettermiddagen ble avsluttet med felleskor.