Ny prest til Iveland

Ordinasjonsgtj. 6.mai kl.11.00

NY PREST TIL IVELAND

Søndag 6. mai kl.11.00, blir det fest i Iveland!

Da skal Fredrik Netland ordineres og innsettes som prest i Iveland og Vennesla. I den forbindelse kommer både prost Gunnar Ellingsen og biskop Stein Reinertsen til å delta i gudstjenesten i Iveland kirke!

Etterpå blir det fest for alle på Iveland skole!

Men mange av oss lurer selvfølgelig på hvem han er..?

Fredrik er 37 år, gift med Anne Birgit og far til 3 gutter - den yngste født i høst, de andre 7 og 9 år. Han bor i Vennesla men er opprinnelig fra Hauge i Dalane. Han er utdannet diakon og prest.

Han har jobbet både som ungdomsleder og diakon , de siste årene som diakon i Grim menighet i Kristiansand. Dette mener han gir han en god og allsidig inngang til prestetjenesten. Han har vokst opp i ei lita bygd, og vet mye om det å ha mange roller, noe han tror er en styrke i arbeidet han går inn i.

Han har lenge ønsket seg en jobb i Iveland eller Vennesla, og synes han er veldig heldig som nå får lov å jobbe begge steder. Iveland er ikke ukjent for ham, da svigerforeldrene har en gård på Rossås, hvor familien har vært mye. Han gleder seg veldig til å ta fatt, og allerede fra påske tar han ansvar for gudstjenestene.

Han er sterkt opptatt av enkeltmennesket, og ønsker at kirken skal framstå som åpen og inkluderende. Kirken har en viktig rolle i samfunnet, og han ønsker å bidra til at den fortsatt møter mennesker i alle livssituasjoner, både gode og vonde.

Vi gleder oss til han tar fatt, og ønsker han velkommen til Iveland!