Fra julekonserten i Evje kyrkje 2013

Det skal jo være litt snø når det er julekonsert i kirka. Den manglet, men litt julestemningen kom nok etterhvert for de mange fremmøtte i kirken denne søndagskvelden.

Evje og Hornnes musikkorps åpnet konserten, og fortsatte sammen med bygdekoret og 2 barn. Bygdekoret hadde så sin avdeling før Reidar Dovland slapp til etterfulgt av Marthe E.Rosseland.

Det nystartede sangteamet "Ny I.D." hadde sin avdeling med sang, sammen med Bjørn Tore og Christine Høgetveit. Sangteamet ønsker flere medlemmer, så er du interessert i sang og musikk, og har lyst til å være med, så ta kontakt!
Se "Ny I.D." i valgene på hjemmesiden her.

Så fulgte en tale av Soknepresten vår, Kjell Steinbru.
Etter det var det Renate Aasen's tur, før kvelden ble avsluttet med sang av Menighetskoret.

Det ble takket og alle utøvere fikk utdelt en liten gave som takk.

Som avslutning ble det allsang med "Deilig er jorden", sammen med Sølve Eggebø på orgelet og Bjørn-Tore Aastveit på el.gitar...

Sølve Eggebø var med som organist på alle allsangene. Bjørn-Tore Aastveit var, i tillegg til dirigent for menighetskoret, også delaktig i nesten alle fremføringene denne kvelden...ikke helt uventet :-) Så en stor takk til ham.

Se noen bilder her.