Fra avskjedskonserten med Nina Irslinger i Evje kyrkje.

Det ble en flott avslutning for Nina Irslinger som organist i Evje og Hornnes etter 25 år. Hun begynte i 1988 og har hatt permisjon fra stillingen siden august 2012, til hun sa opp stillingen for å begynne på ny i Arendalsdistriktet.

Det ble en kveld fylt av musikk av forskjellige aktører, Nina var involvert i det meste.
Det var åpnings- og avslutningsord av Ingunn F.Tveit.

Nina åpnet konserten med "Bruremarsj frå Evje" av Eiliert Hægeland, og avsluttet konserten med "Toccata fra V Symphony", av Ch.M.Widor.

De som deltok var: Evje og Hornnes menighetskor, Bjørn-Thore Aastveit, Christine Høgetveit, Jo Inge Rosseland, Kåre Tjessem, Thore Oustorp, Hannah Moseid, Junn Astrid Nilsen Irslinger, Daniel Moseid, Inger Lise Stulien, Petter Moseid, Åse Gullsmedmoen og Håvard Rosseland

Etter konserten var det takketaler av Bjarte Frøysnes, Sjur Høgetveit, menighetskoret, Bjørn Ropstad og Nina Irslinger. Etterpå var det duket for kirkekaffe.

Se flere bilder her.