Babysang i Evje kyrkje

Babysangen fortsetter i Evje kyrkje, men nå på torsdager i oddetallsuker.

Vi begynte litt forsiktig med et enkelt program, men vi vil, i samarbeid med mammaene, utvide opplegget etter hvert. Mer leker og dans og forskjellig vil vi prøve å få til. Nytt denne gangen er at vi også har et tilbud til eldre søsken.

Babysangen er åpen for alle som vil komme, og vi har ingen påmelding og det koster ingenting.

Samlingene er i Evje kyrkje annenhver torsdag i oddetallsuker kl. 11.00 til ca.12.30.

Babysang er et tiltak rettet mot barn i sitt første leveår.
Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn.

Samtidig ser vi som kirke verdien i at den kristne sangtradisjonen blir gitt videre, og aktivisert i familiene.

Se noen bilder fra 1.samling, onsdag 23.oktober 2013, her.