Side for unge og konfirmanter.

Aktuelt for konfirmantene:

Konfirmantprogrammet 2017- 18 får du opp ved å klikke her.

Sjekk musikkvideoen"Bridge to Life" , og se hva kristendom egentlig handler om.
Fra omgud.net.

Se norsk oversettelse til sangen lenger nede.

Evje og Hornnes kirkes ungdomsklubb har møtene sine disse kveldene:

Klubben er litt redusert i høst.
Møtekvelder høsten 2017 blir slik:
15.sept Team skjærgårds i Evje kyrkje kl.18.00
20.oktober Blåkorshuset
17.november Blåkorshuset
1.desember Blåkorshuset

Ungdomsforeninger / KRIK (Klikk grønn link for mer informasjon):

- KRIK Evje & Hornnes er i Otrahallen på fredager i partallsuker fra 21.30-23.30. (2016)
- Hornnes ungdomsforening er på Hornnes bedehus onsdager 19.00-21.00. (Om sommeren på Moisund). (2016)
- Evje kristelige ungdomsforening er på Evje bedehus lørdager i oddetallsuker fra 20.00. (2016)
- Byglandsfjord ungdomsforening (BUF) er på Byglandsfjord bedehus lørdager 20.30-23.30. (2016)
Follow me, Normisjon sin ungdomsklubb på Blåkorshuset på Evje annenhver fredag i oddetallsuker (2016)
Med forbehold om feil eller avsluttede foreninger. Sjekk med foreningene på forhånd.

Bridge to life (Norsk oversettelse):

Mange går gjennom livet på leting, uten å få brukt alle evnene sine og uten å være målbevisst. De er som et tomt lerret som venter på at det skal bli malt et bilde på det. Hva betyr det, alt sammen? Det er en gang blitt sagt at det var et gudskapt tomrom i oss, og at vi leter etter mange ting til å fylle dette med: venner, mote, falsk tro, sex utenfor ekteskapet og drømmebildet som ruspåvirkede fantasier kan skape. Men følg med meg nå. Følg med til kanten av en avgrunn der vi alle innerst inne vet at noe mangler. Fra det øyeblikk Gud skapte tiden med sitt ord og formet oss med sine egne hender og i sitt eget bilde, var planen Hans at mennesket og Han selv skulle være ett, Skaper og skapning i et vidunderlig harmonisk samfunn med hverandre. Det høres perfekt ut, ikke sant? Så hva skjedde? Synden.

Vi er syndere av natur
Synd åpnet dette tomrommet. Synd drev oss bort fra Vennen vår. Synd skilte oss fra Ham, og i mange århundrer etterpå har vi mennesker forsøkt å bygge bro over denne stadige videre sprekken med filosofi og religion, rikdom og såkalte moralske avgjørelser. Men skillet ble mer iboende – det gudskapte hullet i hjertet vårt forble tomt og menneskeheten syntes fordømt – inntil: «I dag er det født dere en frelser, som er Messias, Herren – i Davids by. Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe (Lukas 2,11-12). Dette var ikke noe helt vanlig barn. Han vokste til en gutt, så en mann, så en predikant som ledet en mengde mennesker med radikale og uvanlige læresetninger som: «Elsk dine fiender». «Velsign dem som forbanner dere». «Vend det andre kinnet til».
Han er den største læreren som noen gang har vært. Men dette var ikke en vanlig predikant. Syndens lønn er døden, men Guds gave er evig liv gjennom Jesus Kristus. Han måtte betale prisen for våre synder.
De slo nagler gjennom hendene hans. Han ble forrådt og fornektet, og de strekte Ham ut på et kors for du og jeg for over 2000 år siden.

Et spyd gjennom siden hans. Guds Sønn – vårt Lam, slaktet før verdens begynnelse, led døden på en av de fysisk mest smertefulle måter det er mulig.
De la ham i graven til en venn. Hans mor gråt i tre dager, og hans disipler var på flukt like lenge. Men takket være den aller høyeste, slutter ikke historien slik. For tre underfulle dager senere stod Jesus opp fra de døde. Men dette var ikke bare et helt vanlig offer, for Han ble veien, sannheten og livet, og vi har nå en vei til Far gjennom Ham. På grunn av korset er vi nå i stand til å komme over det store skillet som synden skapte, og som skilte oss fra Ham. Og Han kaller oss, men vi må komme. For valget er fremdeles vårt, men Han representerer kjærligheten. «For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne» (Joh 3,16a). Vår del er å tro at Jesus betalte denne prisen.

Jesus Kristus sa: «Dere skal kjenne sannheten».
Ikke noe skille eller frykt for døden lenger, ikke lenger noe hull i hjertet. Vi har nå muligheten til å få evig liv.
Du forstår at Gud gav mennesket et valg. Enten aksepterer du det, eller så fornekter du det.

Aktiviteter for unge

Team skjærgårds besøkte Evje kirke

Fra team skjærgårds i Evje kirke

Konfirmantpåmelding Evje og Hornnes

Gå inn her for å komme til  påmeldingsskjemaet for konfirmasjon ...

Sangteamet "Ny ID" legges ned.

"Ny I.D." legges ned.

Fra Team Skjærgårds i Evje kyrkje

Team Skjærgårds besøkte Evje kyrkje.

Fra Evje kyrkje 4.sept. 2016

Neste års konfirmanter og 50-års jubilantene.

Ungdomsklubbens oppstart høst 2016

Første kirka's ungdomsklubb høsten 2016

På tur med ungdomsklubben

Ungdomsklubben på sommeravslutningstur til dyreparken.